Talentontwikkeling

De visie van AD Associates binnen organisaties is dat de komende jaren, persoonlijke kracht, drijfveren en passie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Functieprofielen en competentiemanagement zullen minder bepalend worden en persoonlijke ambities, kernwaarden en authenticiteit zullen meer zwaarwegend worden. De focus van medewerkers zal verschuiven naar onder meer zelfregie in hun carriere-orientatie waardoor het aloude adagium van het ‘boeien en binden’ van medewerkers een ander karakter zal krijgen.

AD Associates heeft een innovatief programma ontwikkeld waarin medewerkers de kans krijgen hun eigen talenten in kaart te brengen, waarbij zij zelf aan het stuur staan. De deelnemer bepaalt zelf hoe zijn programma er uit ziet door keuzes te maken uit een breed palet van mogelijkheden (training, coaching, opleiding, begeleiding, carriere-switch). Vragen als: ‘wat zijn mijn drijfveren?’, ‘waar wil ik staan over 5 jaar?’, ‘waar kan ik het beste mijn focus leggen in mijn persoonlijke groei?’, ‘beschik ik over voldoende commerciele vaardigheden om als zelfstandige te gaan werken?’, staan hier in centraal.

Het talentprogramma van AD Associates biedt de mogelijkheid om medewerkers zelf te laten bepalen op welke vragen zij antwoord krijgen; dit geheel in het kader van hun zelfontplooing. Zo kunnen wij u ondersteunen in de inrichting en uitvoer van uw management & professional development programma’s.